Jazz in de Regentes

160902_Jazz_Bij _De _Regentes_11Jazz in de Regentes

Jazz in de Regentes is een initiatief vanuit de wijk Segbroek/Regentessekwartier. Op 2 en 3 september 2016 zal het Koningsplein opgeluisterd worden met Jazz bandjes en enkele leuke foodtrucks. U kunt genieten van live muziek, gezellige mensen en lekker eten&drinken.

Momenteel wordt met ondernemers en bewoners in de wijk gekeken naar mogelijkheden voor samenwerking en wellicht een dagprogramma. Wij zullen via de website direct informeren.

Jazz in de Regentes wordt ondersteund door stichting Jazz in de Gracht. Dit festival staat al jaren bekend om gezelligheid en leuke muziek op de Haagse grachten. Het beloofd een kleinschalig maar gezellig buurt festival te worden. Bron.

Na dit bericht gelezen te hebben, ben ik er op vrijdagavond 2 september een kijkje gaan nemen wat daar zo te doen was. Op het podium kwam ik weer bekende muzikanten tegen in de gelegenheidsformatie van, Michael’s Groove  , Michael Eschauzier, John Baltus, Evert Willemstijn, en meer.Op het moment dat ik aan foto’s maken dacht, begon het te regenen, toch maar wat kiekjes gemaakt van deze muzikale avond met een enthousiast publiek. 

Klik op een fotootje