Kaasmarkt Gouda

!5073020Kaasmarkt_Centrum_GoudaKaasmarkt Gouda

Kaasmarkt Gouda Kaasmarkt Gouda een begrip. Al honderden jaren wordt er kaas verhandeld op de Markt. Eeuwenlang komen de boeren uit de omliggende omgeving samen om op het marktplein hun kaas te verkopen. De Goudse Kaasmarkt wordt elke donderdag vanaf april tot eind augustus gehouden samen met de reguliere markt.

Het spektakel zal dit jaar op bijzonder wijze worden geopent, want de eerste kazen zullen per schip vanuit de omringende boeren dorpen worden aangeleverd. Wilt u dit tafereel mee maken dan kunt u terecht bij deTienderwebrug waar om kwart over negen het schip aan zal komen Bron

Nog  vakantie even gekeken wat er in Zuid Holland te doen was, mijn oog viel op de Kaasmarkt van Gouda dat is een leuke vakantiedag om naar toe te gaan om dit schouwspel te gaan zien. Met de trein naar Gouda gereisd en over de Kaasmarkt gewandeld en gelachen het was net volkstoneel toeschouwers met hun kinderen hadden dikke pret waar ik dan weer om moest lachen. Ook nog door het centrum en langs het water van deze mooie stad gewandeld en van alles een leuke foto impressie  gemaakt. 

Klik op een fotootje voor de diashow