Masterclass, de expositie II


De eerste editie van Masterclass, de Expositie was een groot succes. Na twee verleningen was er de vraag naar een vervolg! Met iets beperkter aantal exposanten, die dan meer kunnen laten zien is de tweede editie van Masterclass, de Expositie een feit. Anke Rusch, Coby Wijkstra, Fay de Haas, Hans Simonis en Martin Simonis exposeren deze tweede expositie uit hun mooiste foto’s.

Motiverend voor exposanten is dat ze een podium geboden wordt om hun werk te laten zien aan een groter publiek en enkele hebben zelfs een werk verkocht. Ook willen de fotografen aan hun cursusleider Hans Willink laten zien dat ze na eerste editie van Masterclass, de Expositie gegroeid zijn. Op het gebied van denken, kijken en vooral klikken.

Een groot verschil is dat bij alle vorige exposities werd er vastgehouden aan het gebruik van aluminiumlijsten, vanaf deze keer is besloten om de exposant helemaal vrij te laten in zijn keuze voor de presentatie mits het past in het interieur van Brasserie / Galerie Mondriaan. Zo exposeren de fotografen deze keer naast ingelijst, ook op Acrylaat en Dibond.

Inmiddels heeft Brasserie / Galerie Mondriaan een nieuwe eigenaar en hij gaf aan graag door te willen gaan met de foto exposities. De gasten reageren positief op de foto’s, daarnaast komen er regelmatig bezoekers om rond te kijken of de foto’s te analyseren. Brasserie / Galerie Mondriaan is een gezellige horecagelegenheid midden in het Winkelcentrum De Savornin Lohmanplein in Den Haag. Behalve dat er genoten kan worden van een kopje koffie een lunch of een diner, zijn er ook mogelijkheden voor een vergadering of feest.

Wanneer: vanaf 24 juni tot 19 november 2016
Waar: Brasserie/Galerie Mondriaan, De Savornin Lohmanplein 37, 2566 AC Den Haag (klik hier voor Facebook pagina)

Eerdere expositie’s georganiseerd door fotovaak.nl:
Masterclass, de Expositie 20 juni 2015 – 21 juni 2016 
Toegankelijkheid 20 september 2014 – 19 juni 2015
Veelzijdigheid 10 Mei 2014 – 19 september 2014