Mooi Puur, de duurzame streekmarkt op het Haagse Plein

Mooi Puur op het Plein

Mooi Puur is de naam van de duurzame streekmarkt die gehouden werd op het Haagse Plein met vermaak, verwondering, inspiratie en biologisch eten & drinken voor jong en oud.

Tijdens Mooi Puur op 1e Pinksterdag kon men kennis maken met duurzaam, biologisch of ecologisch verantwoord aanbod: voedsel, drank, producten en diensten. Mooi Puur biedt een actief en succesvol platform aan jonge, enthousiaste ondernemers om hun innoverende en duurzame producten en diensten te etaleren aan opmerkelijk talent en organisaties van naam binnen kunst en cultuur. Bron The Hague Festivals

Als bezoekers van Mooi Puur genoten we van het gevarieerde aanbod van verse producten. Die je behalve proeven ook kon kopen, denk aan speciale paddenstoelen, asperges, cranberry, jam, chocolade, olijfolie, wijn, champagne, kaas, etc. Maar ook interessant was de informatie over zonnepanelen en elektrische scooters. En alles in een lekkere ruime opzet op het Plein. Ook leuk om te zien was hoe naanbrood gebakken werd tegen de kleiwand van een houtskooloven door Joeri Tandoeri en hoe de vegetarische slager zijn producten bereidde.

Ben je ook nieuwsgierig? Op 29 september is er weer een Mooi Puur Markt