Roparun 2013

Roparun 2013
Roparun 2013
Roparun 2013

Lopen en fietsen van Parijs naar Rotterdam! of van Hamburg naar Rotterdam in de roparun 2013. Deze estafette is voor stichting de Roparun om zoveel mogelijk gelden bijeen te brengen ten behoeve zorgprojecten voor (veelal terminale) kankerpatiënten en patiëntjes.

Fotovaak heeft zoveel mogelijk teams op de foto gezet! maar het weer zat niet mee, maar dat is het mooie van deze Roparun om door te zetten om zo veel mogelijk op te halen voor dit doel. kijk alleen al naar de voorbereidingen van de teams wat er voor moet worden gedaan en gelaten al die trainingen verdriet en vreugde tellen mee om dit voor elkaar te krijgen ook de sponsoren die zich bewust zijn van deze nare ziekte, en Rotterdam waar dit alles mogelijk is een grote pluim voor iedereen die er een groot feest van gemaakt hebben.

De lopers verzorgers van de teams hebben nadat ze  gefinisht waren hun belevenissen en verhalen  van onderweg uitgewisseld onder het genot van een hapje en een drankje er werd nog lang nagepraat en gelachen, en met een goed gevoel is iedereen weer naar huis gegaan.

Happy Copy / Specialshirts bedrukte diverse sportkleding en jacks voor deze sportieve ploeg voor het goede doel.

Website Roparun