De mooiste vlinders aan de Vliet

160421054_Demooiste_uit_Vlinders_aan_de_Vliet

De mooiste vlinders aan de Vliet er vliegen er wel duizend en verschillende soorten maar ga me niet vragen hoe de namen zijn ondanks ik er al jaren kom weet ik het nog niet , maar ik begin ze wel te herkennen groot klein blauw wit geel groen en zo meer ook de planten weet ik niet , maar als ik het niet weet ga ik naar Jan die kan de namen van de vlinders en planten dromen en ook nog vertellen uit welk land ze vandaan komen. Ik ga naar de vlindertuin voor dit allemaal op foto vast te leggen en dat valt niet mee als je de vlinders vliegend op de plaat wil hebben maar ik laat in mijn nieuwe album zien dat dat ook zo nu en dan gelukt is. Het is natuurlijk een aanrader om zelf een bezoek aan de vlindertuin te brengen en foto’s te maken dan kan je het live mee maken  www.fotovaak.nl Klik op een fotootje voor de diashow