Opening van de Expositie

Opening Expositie

Martin Simonis en Omar MunieTevreden kijken we terug op een zeer geslaagde opening van de Expositie Veelzijdigheid! Totaal 54 bezoekers (62 met kinderen meegerekend) waaronder veel dierbare kennissen, familie en enkele bekende Hagenaars.

Heel erg trots zijn we dat iedereen zo positief is over foto’s, de portfolio’s en de organisatie van de expositie. De enige kritische noot was: “Waarom heb jullie niet meer van die fantastische foto’s opgehangen?” Maar dit is waar we de eerste keer mee willen starten, iedere foto extra is een extra investering en zo hebben we nog wat om mee te groeien. Tevens hebben we een aanbieding gekregen voor een nieuwe expositie op een andere locatie en er zijn leuke oriënterende gesprekken gevoerd over foto- & ontwerpopdrachten.

Daarnaast werd door enkele aanwezigen Brasserie Mondriaan onder de loep genomen in verband met de mogelijkheden voor toekomstige activiteiten zoals het geven van een workshop, een vergadering of een lezing. Hier zijn namelijk amper verzorgde locaties voor in dit deel van Den Haag en Brasserie/Galerie Mondriaan leent zich hier goed voor. Conclusie, de opening van de Expositie Veelzijdigheid was een groot succes! Mede door onze sponsors en de goede zorgen van het personeel van Brasserie/Galerie Mondriaan.

Zelf een kijkje nemen?
De expositie is te bezichtigen tot 10 september 2014

 
Klik op een onderstaande foto voor de diashow