Klaar voor Veelzijdigheid!

Klaar voor Veelzijdigheid

Bijna klaar voor Veelzijdigheid!Ofwel, wij zijn helemaal klaar voor Veelzijdigheid, onze eerste eigen foto expositie! De laatste hand is gelegd aan de voorbereidingen voor de expositie, alles staat gereed. En misschien nog wel belangrijker de foto’s hangen ‘waterpas’ op hun plaats, de belichting is gesteld en de naambordjes zijn toegevoegd. Hans Simonis, Marcel Koelen en ik zijn er helemaal klaar voor om u te mogen ontvangen in Brasserie / Galerie Mondriaan, om met enige trots uitleg te geven over onze werken en vorm van fotografie.

Wij zien u graag verschijnen vanaf 15:00 uur (tot 17.00 uur) bij Brasserie/Galerie Mondriaan, De Savornin Lohmanplein 37, 2566 AC Den Haagbinnen in het winkelcentrum De Savornin Lohmanplein in Den Haag. (waar op 10 mei ook een Pasar Malam, Indische Markt plaats vind, dus eerder komen is misschien ook leuk) GRATIS parkeren op het dak.

Tevens wil ik als organisator mijn speciale dank uitspreken aan Mikos Storimans van Giorgio, Mallory Meij, Dick Vrolijk van Happy Copy, Hans Simonis, Paul Wobbe en alle personeel van Brasserie / Galerie Mondriaan voor alle hulp/steun.

TOT VANMIDDAG!

Klik op een onderstaande foto om de diashow weer te geven.