Coverband Tabs in Lokaal Vredebreuk

Skippy.
Skippy.

http://lokaalvredebreuk.nl/

Lokaal Vredebreuk  10 mei 2013.

 

Het was weer zo’n avond in Lokaal Vredebreuk, wat zal het worden? Een coverband Tabs nooit van gehoord maar na wat huiswerk over de band gemaakt te hebben was het die avond Pop,Soul,en Blues.

De band begon te spelen het geluid was hard genoeg voor Ahoy maar te veel voor de muziekkelder van Lokaal Vredebreuk de man achter de knoppen had dit snel verholpen door het geluid van de versterkers en instrumenten zachter te laten zetten.

De band bestaat uit zanger Skippy een muzikant die na een bewogen leven in het spoor van de muziek gebleven is wat de zanger beter en sterker heeft gemaakt, een stem met een rauw randje maar wel van goud en dan Joop op de drums die er aardig op los aan het slaan was en vooral Inge op keyboard die de goede richting en toonsoort aangaf Paul en Simon op bas en gitaar die elkaar goed konden vinden en er werd op deze tonen gedanst  wat ook de sfeer in Lokaal  nog meer verhoogde het was weer een mooie avond in Lokaal met mede dank aan deze goede band met veel eigen inbreng waar je gerust het woord cover weg kan laten.

Foto’s