Randstad 50 Plus Power

160525029_Powerplus_runRandstad 50 Plus Power

Randstad 50 Plus Power Randstad uitzendbureau heeft afgelopen woensdag 25 mei een power run  van vijf kilometer gehouden met veel succes en aardig wat sterke 50 plussers  het was een groot feest, alleen al dat langs de mooie Hofvijver van Den Haag gestart werd de warming up was alleen al leuk om te zien .De start werd even geoefend met als leider John de Wolf . Het echte startschot klonk en de loper gingen een stukje door het Haagse bos en van daaruit naar de Grote Marktstraat waar de finish voor de deur van Randstad was de lopers en vrienden werden onthaald op broodjes en een drankje om wat over werk en natuurlijk de loop te praten ik heb als 70 plusser veel gezellige mensen ontmoet die ik heb mogen fotograferen.

Werkloosheid onder 50 plus is op dit moment het grootste arbeidsmarktprobleem van Nederland. Ongeveer 40 % van alle langdurig werklozen is ouder dan 50 jaar. Omdat we dit probleem graag aan willen pakken heeft Randstad het Plus POWER programma in het leven geroepen.

Met het landelijke Plus POWER programma geeft Randstad deze kansrijke en getalenteerde groep mensen een podium, door bestaande vooroordelen weg te nemen, de pluspunten van 50-plussers te benadrukken en hen te faciliteren in de zoektocht naar werk.

We luiden de start van het programma in met een Plus POWER run van 5 kilometer, op 25 mei in Den Haag. Op die dag lopen 50-plussers, ambassadeurs, werkgevers en werkzoekenden, zij aan zij. Via de run geven we jarenlange ervaring, kennis en kunde een gezicht via de lopers. De deelnemers staan symbool voor de mensen die staan te trappelen om de arbeidsmarkt een boost te geven.

We zijn nog steeds op zoek naar fitte 50 plussers die met ons mee willen lopen tijdens deze vijf kilometer lange +POWER run, op woensdag 25 mei in Den Haag. Ik hoop dat er leden zijn binnen jullie vereniging in Leiden die het leuk zouden vinden om te laten zien dat 50 plussers zeker wel fit en energiek zijn. Bron Leiden atletiek  Klik op een fotootje voor de diashow