Repetitie Festival Classique

_MG_0047Repetitie Festival Classique

Een Leuk overzicht van de Repetitie Festival Classique.

Festival Classique laat Den Haag in juni weer bruisen, tintelen en sprankelen met klassieke muziek!
De achtste editie van het festival vindt plaats van 18 t/m 22 juni 2014.

Ook dit jaar belooft het weer een festival te worden waarbij iedereen – van jong tot oud en van klassieke muziekkenners tot andere cultuurliefhebbers – kan genieten van klassieke muziek op bijzondere locaties in de stad. Kom bijvoorbeeld naar Hét Hofvijverconcert, dat zich dit jaar laat inspireren door de rijke geschiedenis van het Mauritshuis. Tijdens het altijd populaire KinderWaterConcert ga je mee in de wereld van avontuurlijke vagebonden. De Nach van Bach is dit jaar extra speciaal en mysterieus vanwege z’n feestelijke 5-jarig jubileum. Als nieuwkomer presenteren we Underground, waarin de Eef van Breen Group samen met de Deense klezmerband Mames Babegenush op zoek gaat naar de grenzen van klassieke muziek. Zoek de gezelligheid op en kom naar het FestivalPlein, waar tot in de late uurtjes altijd wel iets te beleven valt. Doe bijvoorbeeld mee met een van de inloopworkshops van onze eigen Academie Classique of geniet van de gratis programmering. Ook bieden we exclusieve festivalroutes en arrangementen, inclusief een hapje, drankje of hotelovernachting.Een echte festivalsfeer

Tijdens Festival Classique kun je komen luisteren naar de prachtigste klassieke muziek gespeeld door talentvolle topmusici, maar er is meer! We zijn niet voor niets een festival: we combineren klassieke muziek met theater, dans en andere podiumkunsten, (gratis) workshops en doe-activiteiten.
Ook kun je bij ons tot in de late uurtjes eten, drinken en dansen op het FestivalPlein. We laten je genieten van alles wat klassieke muziek te bieden heeft, met een hoop passie, lol en een knipoog hier en daar.

Klik hier voor de Bron
Klik op een fotootje voor de diashow