Rewire Festival 2014 (1/2)

Rewire Festival 2014

Rewire Festival 2014Ondanks dat ik vorig jaar mezelf nog een vreemde eend in de bijt vond, besloot ik dit jaar toch naar Rewire Festival 2014 te gaan. Met mijn 69 jaar weet weinig van termen als minimal, electro en progressive.Echter ben ik wel al vele jaren een muziek en geluidsliefhebber en sta ik open voor innovatie. Vandaar dat het me leuk leek om de Ableton Live 9 + Pushworkshop bij te wonen en zo iets van het laatste nieuws op het gebied van muziek mee te krijgen, ook was ik benieuwd naar Loos en Zaal3 op het voormalige terrrein van de Haagse Electriciteitsfabriek. Een beetje jammer vond ik dat de workshop in het Engels was, maar ik heb wel genoten van de gedrevenheid van de workshopgever en de zeer gemotiveerde en leergierige ‘studenten’.


Ook het gezang van tenor Sebastian Brouwer van het  Bram Stadhouders Cantata sprak mij erg aan, het is de tweede keer in mijn leven dat ik iemand zo loepzuiver hoor zingen, heel leuk dat dit ook mogelijk is op het  Rewire Festival 2014. Voor deze fantastische zanger heb ik zelfs mijn gehoorbeschermers uitgedaan en dat gebeurd niet vaak.


En tot mijn grote vreugde merk ik dat in een jaar tijd het Rewire Festival 2014 veelzijdiger en organisatorisch professioneler geworden is. Een mooier en informatiever programmaboekje en website, betere begeleiding door medewerkers, een breder programma, meer duidelijkheid! Mijn petje af voor de organisatie van het Rewire Festival 2014


www.rewirefestival.nl


Klik op een onderstaande foto voor de diashow