Rrrollend Den Haag

Rrrollend Den Haag

Rrrollend Den HaagAfgelopen weekend was er wederom een culinair feestje in Den Haag onder de naam Rrrollend Den Haag. Op het Lange Voorhout voor Escher in het Paleis, parkeerden de foodtrucks, de rollende keukens en de kokende brandweerauto om voor drie dagen uit te pakken met de lekkerste gerechten. Tijdens de opbouw was mijn vader Hans Simonis alvast eens polshoogte gaan nemen en natuurlijk wat foto’s gaan maken.

Wij bezochten op vrijdagavond het festival. Onwennige expats van de omliggende internationale bedrijven en ambtenaren keken hun ogen uit en stonden al snel in hun nette pak in de rij om iets lekkers te bestellen. Door de compacte opzet van Rrrollend Den Haag, was het al snel gezellig druk, wat zeker de sfeer ten goede kwam. Voor ons als fans van rollende keuken evenementen was het een feest van de herkenning, die lekkere mosselen van de Mosselbar die we in Breda op de Goodies and Foodies market tegenkwamen en de heerlijke Crepes van het proefpark in Haarlem.Er waren ook noviteiten, zo was het leuk te ontdekken dat de Vegetarische Slager van het Haagse Spui met een Streamlinecaravan on tour is en dat er Marrokaanse als Turkse pannekoeken op een bananenblad geserveerd werden.

Het was toch weer moeilijk kiezen tussen alle aanbieders van lekkernijen voor ons diner. Maar we gingen deze keer voor de vers gewokte groentes met noedels van Wok and Roll. Een heerlijke verse maaltijd, die we natuurlijk met stokjes gegeten hebben, daarna een verse limonade van Verboden Fruit en als dessert een kokosbal uit de oven. De foodies hebben genoten van een rrrollend Den Haag.

Website’s

Rrrollend Den Haag Facebook
Mosselbar 
Wok & Roll 
De Vegetarische Slager 
Het Verboden Fruit 

Klik op een onderstaande foto voor de diashow