Sunday Fair 2014 Den Bosch

Sunday Fair Den Bosch

Sunday Fair Den BoschDe weergoden hadden het beste voor met deze zeer uitgebreide markt op de Pettelaarse Schans in Den Bosch. De Sunday Fair was wel het meest gevarieerde evenement waar we dit seizoen zijn geweest. Muziek kwam van het nostalgische trio Klezmajeur, maar wilde je genieten met je koptelefoon op dan kon dat bij de Discorette (Mobiele Silent Disco). Marktkramen met uiteenlopende producten van Ibizastyle sieraden tot dierenvoeding. Maar ook een duidelijke uitleg van Bed en Breakfast in de Betuwe uit Opijnen. Wat deze B&B uniek maakt is dat een overnachting inclusief het gebruik van de wellnessfaciliteiten is. Onlangs ontvingen ze de erkenning 5 tulpen, wat vergelijkbaar is met de sterren van hotels.

De Pettelaarse Schans is een recreatiegebied met een soort rondweg, hier stonden alle kramen opgesteld en een groot middenterrein met gras, wat de Sunday Fair geschikt maakte voor dieren, zo waren er: alpaca’s, ganzen en werden er demonstraties gereden met paarden. De kinderen hadden voornamelijk oog voor roofvogels waaronder valken, uilen en arenden. Maar ook vermaakte ze zich prima met het maken van grote zeepbellen.

Er was ook op de Sunday Fair gedacht aan ons als foodies, behalve de kraampjes met streekproducten, gereedschap van chocolade, azijn, olijfolie, honing, thee, Soeshi (visvrije sushi) waren er ook Foodtrucks aanwezig. Onze vaste lezers kennen ze inmiddels wel; de reizende sterren van de culinaire karavaan met hun rollende keukens, goodfood en miniterrassen.

En nu meldde we al het hele seizoen dat we de Gele Cheftruck weer ergens gespot hadden, echter mede omdat er deze keer geen lange rij stond kwam het er nu pas van om eens een Cubano sandwich te proeven. Toch wel een beetje spijt dat we er nu pas achter kwamen hoe lekker deze eigenlijk is, maar aan de andere kant hadden we anders waarschijnlijk de het hele seizoen hetzelfde gegeten. Waar we anders een gerecht volledig aan het analyseren zijn, zijn we nu op een bankje gaan zitten en lekker gaan genieten van deze sandwich. Mocht je ooit de gele truck ergens zien staan, dan geven we bij deze de M & M tip om van een sandwich te gaan genieten.

Website’s

Sunday Fairs
Eventotaal
Discorette

Bed and Breakfast in de Betuwe 
Birdlife Roofvogels

Klik op een onderstaande foto voor de diashow