Shoppingnight 2019 Den Haag

Shoppingnight 2019 in Den Haag was gezellig met veel bezoekers en een leuke sfeer. Daarnaast was het een lekkere zomeravond met een temperatuur van 24 graden. Daarbovenop klonken bij Modezaak Credo in de Hoogstraat de heerlijke warme beats van Dj Blackfox. Het leek verder op een reguliere koopavond maar met opvallend veel meer bezoekers. Op de Weversplaats stond een glitter Volkwagen Golf met daar ook een dj in.

Maar in de Grote Marktstraat was het pas echt een feestje. Een flink podium of liever gezegd een catwalk waar artiesten zoals I Am Aisha optraden. Ook was er een rollerdisco gemaakt voor tussen de C&A en Hudson’s bay. Daarnaast stonden foodtrucks; een pizzabakker en Daddy Donut x Churros Cartel. Daddy Donut is een oude bekende van fotovaak. Onlangs waren we nog te gast in hun nieuwe winkel aan de Haagse Papestraat nummer 10, klik hier. Tevens genoten we op Shoppingnight 2019 weer van hun heerlijke donuts. Deze keer was de Banoffé caramel aan de beurt. Wederom was die weer heerlijk en gezien de rij en de smullende klanten waren we niet de enige die dat vonden.

Ook werd er op de rollerdisco nog een spetterende hiphopdance demonstratie gegeven. Bij de Beverwinkel in de Grote Marktstraat kon je een recordpoging doen om te zien hoelang je aan twee icepicks (een ijswandklimtool) kon hangen. Zeg maar spijkerbroek hangen maar dan bij een buitenspecialist. Wilde je op een andere manier de macho spelen, dan kon je bij de Media Markt een klap geven op de ‘Kop van Jut’ voor kortingen bij deze elektronica zaak. Daarnaast was er voor de dames was er natuurlijk onbeperkt shoppen tot 0.00 uur, maar ze konden zich ook laten opmaken door een visagiste. We sloten de avond af met een bezoek aan wat  warenhuizen, maar toen was onze camera al opgeborgen.

Links: ShoppingNight Den Haag    DJ Blackfox   Daddy Donut x Churros Cartel    I Am Aisha

Klik op een onderstaande foto voor de slideshow