Smaakvol Wassenaar

Smaakvol Wassenaar

Smaakvol WassenaarOp het uitgestrekte grasveld voor Raadhuis de Pauw, vond afgelopen weekend ‘Smaakvol Wassenaar’ plaats. Op dit gratis toegankelijke culinaire evenement presenteerde de lokale horeca zich met kleine gerechtjes, welke betaald konden worden met het toepasselijke betaalmiddel ‘kakkertjes’.

Met betrekking tot deze gerechtjes hebben we genoten van de variëteit en de opmaak. De geroosterde tonijn met sesam, wakamé en avocadocrème van de Wassenaarse Viswinkel was heerlijk zacht en vol van smaak. En bij Restaurant Me Gusta was de Jamon Serrano Reserva en de Limoncello-mint cheesecake met balsamico-aardbei gelei echt verrukkelijk.  Tevens bedanken we Me Gusta voor de extra gastvrijheid, het prettige gesprek en de mogelijkheid om ‘in de weg’ te staan, tijdens de drukke bezigheden.

Alle exposanten en de organisatie hadden veel werk gemaakt van de aankleding van ‘hun’ deel van het evenement. En in tegenstelling tot soortgelijke evenementen was er ook eens aan de kinderen gedacht, door een hele hoek voor hun in te richten met suikerspinnen, popcorn en de mogelijkheid tot schminken. Zanger Kees Versluys en een jeugdig DJ team maakte de avond compleet.

Smaakvol Wassenaar is een jaarlijks terugkerend mooi culinair evenement, wat zeker de moeite waard is om volgend jaar wederom te bezoeken.

Website Smaakvol Wassenaar

Klik op een onderstaande foto voor de diashow