Swanmarket Den Haag 2015

Swanmarket Den Haag, dus mooi weer

Swanmarket Den Haag, dus mooi weerSwanmarket Den Haag, dus mooi weer… lijkt een vreemde titel, maar het lijkt wel altijd zonnig en warm weer op een zondag te zijn als de Swanmarket in Den Haag neerstrijkt. Afgelopen zondag was de Haagse editie weer rond de grote kerk. Gezellig druk en met veel variatie. Kleding, sieraden, vintage, lifestyle, food, retro, deco, etc. Ook waren er weer foodtrucks aanwezig van een caravan vol verse icetea tot aan de biologische frieten van Fritez. Maar ook rustiek brood, Argentijnse worst, gedroogd fruit, cupcakes uit Tilburg en Engelse Fudge.

Opvallend waren op de Swanmarket Den Haag de t-shirts van het merk Liger, waar kunstenaars binnen een thema een serie shirts ontwerpen. Net even iets anders dan massaal geproduceerde shirts die tegenwoordig te koop zijn.

Verder veel gezellige mensen, volle terrasjes en drukke kraampjes en zoals al eerder gemeld, erg mooi weer! Dat is natuurlijk voor de standhouders leuk, maar ook voor de bezoekers heerlijk. Swanmarket Den Haag,  rond de grote Kerk een mooie locatie net groot genoeg, maar klein genoeg om het knus te houden…

www.swanmarket.nl
www.thisisliger.com

Klik op een onderstaande foto voor de diashow