Sapori del Sud, intense Italiaanse smaken

Sapori del Sud

Sapori del SudOp weg naar de binnenstad, liepen we langs Sapori del Sud, een voor ons nieuwe winkel met Italiaanse Delicatessen op het Haagse Westeinde 47. Door de geur van Parmaham en vers brood, besloten we binnen te kijken. We kregen meteen heel enthousiast uitleg bij de kazen en vleeswaren in de koelvitrine.

Door de prettige ontvangst van de (Italiaanse) medewerker(s) van Sapori del Sud en de werkelijk heerlijk uitziende producten, besloten we hier een broodje te eten. Mijn partner bestelde een broodje met Panchetta, Caciokaas en wilde Italiaanse broccoli en ik koos de Parmaham, Basilicum en buffalo Mozzarella. Deze werden zorgvuldig gemaakt en ook was te zien hoeveel liefde deze man voor zijn vak had. Het is bijna overbodig hier te melden, dat beide broodjes ook geweldig van smaak waren.

Na deze lunch raakte we in gesprek en kregen we te horen dat Sapori del Sud al jaren een zelf importerende groothandel is voor de Nederlandse horeca op het gebied van verse producten uit het zuiden van Italië. Maar dat ze sinds afgelopen april een eigen zaak begonnen zijn voor lunch, diner, feesten, catering en partijen. Maar ook voor losse verkoop van o.a. vleeswaren, kazen, glutenvrije pasta, taart en koekjes.

Conclusie: Sapori del Sud krijgt een dikke M & M stempel, dus is echt een aanrader, zeker als je met trek even de binnenstad wil ontvluchten en het er voor over hebt om vanaf de Grote Kerk 5 minuten richting het Westeinde ziekenhuis te willen lopen.

Facebook Pagina

Klik op een onderstaande foto voor de diashow