Rrrollend Den Haag 2015

Rrrollend Den Haag

Rrrollend Den HaagRrrollend Den Haag 2015 pakt flink uit! Want waar in 2014 dit festival nog een vrij kleine opzet had, laat Rrrollend Den Haag 2015 dit jaar zien dat het ook anders kan. Geen opstelling bij Esher in het Paleis, maar over het gehele Haagse Lange Voorhout. En dat lijkt ons een goede keuze, niet alleen gezien de praktische ruimte die een foodtruck wel om zich heen mag hebben, maar ook vanwege de rijen die ontstaan en het aantal bezoekers wat op Rrrollend Den Haag afkomt.

De variatie in de aangeboden gerechten is groot. Zelf besloten we voor een hartig wentelteefje te gaan (ja wij moesten ook even aan het idee wennen) en een gambaspies met basilicumaioli van ‘Uit de Pan’ deze laatste foodtruck heeft ook werkelijk de vorm van een grote pan. Daarna lieten we ons toch (weer) verleiden door een broodje met zoete pikante kip en de heerlijke ’truck made noodles’ van ‘Wok en Roll’, deze keer de smaak rund, oester en knoflook. Het was even wachten, maar het wordt dan ook a la minute gemaakt en dit is het meer dan waard. Mocht je niet kunnen kiezen, dan is ‘Wok en Roll’  zeker een aanrader en deze foodtruck krijgt de M & M stempel.

Rrrollend Den Haag is niet uitsluitend weggelegd voor foodies, gezien de openheid en toegankelijkheid is de verscheidenheid in bezoekers groot. Van jongeren met hun ouders, tieners voor het uitgaan, zakenmensen die hun vrijdagavondborrel hier halen, ouderen die ook eens een foodtruck festival willen meemaken.

Conclusie: Door deze opzet komt Rrrollend Den Haag 2015 veel meer tot zijn recht. Door de grote variatie in foodtrucks, moet er wel voor ieder wat wils zijn. Van snacker tot culinair genieter, Rrrollend Den Haag is een aanrader en mooie weekendtip (25 t/m 27 september).

www.rrrollend.nl
Wok and Roll 
Uit de Pan 

Klik op een onderstaande foto voor de diashow

Klik hier voor het verslag en foto’s 2014