Toegankelijkheid stopt

Einde Expositie Toegankelijkheid
Einde Expositie ToegankelijkheidErg tevreden zijn we over alle reacties en blij met de complimenten over onze tweede eigen expositie bij Brasserie / Galerie Mondriaan. Verder deed de expositie ‘Toegankelijkheid’ zijn naam eer aan, het is toch een voldoening dat andere personen het leuk vinden om onze foto’s aan hun muur te hebben hangen. We hebben zowel op de opening, als op de receptie veel bezoekers mogen verwelkomen en ook kregen we regelmatig berichten van bezoekers die waren gaan kijken.Maar een expositie is iets tijdelijks en Toegankelijkheid stopt op vrijdag 19 juni 2015. Dus mocht je het nog niet gezien hebben, je bent welkom in Brasserie / Galerie Mondriaan in Winkelcentrum De Savornin Lohmanplein 37 van maandag t/m zaterdag van 9.00 – 20.30 uur.
Is dit nu een echt einde? Nee, Toegankelijkheid stopt dan wel, maar inmiddels worden de voorbereidingen getroffen voor een nieuw spannend project. Binnenkort meer hierover…
Bij deze willen we meteen even iedereen bedanken die bij heeft gedragen de expositie ‘Toegankelijkheid’ tot een succes te maken. In de eerste plaats Mikos Storimans en de crew van Brasserie / Galerie Mondriaan voor de locatie, het welkomstdrankje en de goede zorgen. Happy Copy, Kopieër- & printservice voor alle drukwerk. Paul (met zijn lange armen en scherpe blik) voor het helpen met het ophangen van alle werken. Mallory voor het helpen van de promotie en steun. Hans Willink voor zijn motiverende woorden met betrekking tot ons zelfvertrouwen om te exposeren. En iedereen die liever niet bij naam genoemd wil worden, maar waarvan we hun inzet ook zeer waarderen.