Biografie

Hot Rod Band
Hot Rod Band
Optreden hot Rod Band in Lokaal Vredebreuk 6 juni 2013

Biografie

Nice to meet you!

Na lange tijd niet meer samen te hebben gemusiceerd, besloten Febby Tasiran (leadguitar) en Dennis Dezentje (vocals, rhythmguitar) de draad weer op te pakken en samen een band op te richten. Dit keer sloegen ze een geheel andere richting in en begonnen ze samen een modern countryband.
Begin 2011 gingen zij op zoek naar een drummer en bassist. De zoektocht kon al snel gestaakt worden, nadat ze oude bandmaatjes Kevin Davies (bass) en Eddy Molewijk (drums) van popband 9Lives hadden benaderd, met wie ze in 2006-2007 samen een band vormden.
Begin 2011 kwam Febby met het voorstel om de talentvolle zangeres/gitariste, Martina Gerling, bij de band te betrekken. Hij ontmoette haar tijdens een jamsessie in Fast te Scheveningen. Martina wist met haar gevoelige vocals en kundige gitaarwerk de jongens te overtuigen van haar talent. Bij de eerste repetitie met alle bandleden klikte het meteen en sindsdien was de band compleet.          Bron

 HotRod band in Lokaal Vredebreuk                                                                                                                6 juni 2013

Het begon heel rommelig op het podium van Lokaal het was passen en meten  en de sound test verliep ook moeizaam, het licht op het podium was koud van kleur wat de sfeer niet ten goede kwam met wat praten en veranderen stond er ineens een band in pracht en praal maar het begin was wat tam totdat een mooie jonge stem van Martina Gerling in mijn oren klonk en de band op sleeptouw nam de avond ging los de drummer had veel plezier en was aan het dollen met iedereen er ontstond sfeer zang en muziek ,de aanwezige in lokaal gingen  mee op de maat  van de muziek het was toch weer een mooie avond in de leukste muziek kelder van Den Haag bedankt Hot Rod Band voor deze avond.