Home Made Market ‘on tour’ in Den Haag

Home Made Market Prinsestraat Den Haag

Home Made Market on tourDe vertrouwde Home Made Market die twee keer per jaar gehouden word in de Prins Hendrikstraat, is inmiddels niet meer weg te denken in Hofstad Den Haag. Maar helemaal nieuw is dat de markt ook op “tour” gaat.

Afgelopen zondag 2 juni waren ze te gast in de Prinsestraat, Nobelstraat, rond de Grote Kerk en Torenstraat in het Hofkwartier! Na al diverse edities in het zeeheldenkwartier te hebben meegemaakt, was deze editie een zeer prettige ervaring, mede door het formaat van de markt en de veelzijdigheid in bakproducten, food, huisvlijt, kunst, trends, creatieve-, vintage-, design- & kinderspullen. Een extra leuke bijkomstigheid was dat ook veel deelnemers vanuit het Zeeheldenkwartier ook hier zich presenteerde, wat deze editie heel afwisselend en gezellig maakte. Het mooie weer, de gezellige bezoekers en natuurlijk de zeefmolen maakte het tot een prettig geheel.

Op 7 juli is er al weer een ‘on tour’ editie op de Frederik Hendriklaan (De Fred) en op 1 september is er de vertrouwde editie in het Zeeheldenkwartier, echter wordt de laatste wel een XL versie, die behalve in de Prins Hendrikstraat ook in de aangrenzende Zoutmanstraat zal plaatsvinden.

Website
Facebookpagina 

Klik op de miniaturen voor een diashow