Let’s Move!

Let's move Den Haag
Let’s move Den Haag

Op 1 juni is het Spuiplein het bruisende middelpunt van de stad. Let’s Move! Eat, meet, move…..

Het festival op het Spuiplein in Den Haag waar je kan dansen op de beats van DJ Thomas Brink waar je met de top van het Nederlandse beachvolleybal even een balletje kan slaan en waar je bij het health court van de GGD van alles kan vragen over hoe gezond je nou eigenlijk bent. Zin om even freeflowend over het Spuiplein te gaan of toch eens even die minicursus zelfverdediging te doen? Het kan allemaal. En nog veel meer met als spetterende afsluiting een ‘vet’ optreden van Yes-R!

Volg het festival op twitter @letsmove070 en je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het festival is gratis! Vette moves krijg je niet van stilzitten. Let’s Move! Bron

1 juni 2013

Het was koud op het Spuiplein van Den Haag maar ondanks de temperatuur was het een spetterend festival met dans sport en muziek eten drinken en mooie shows op het grote podium waar DJ T Brink de eindjes aan elkaar knopte met muziek en praten, ook de dansgroepen en de leuke rappers en de snelle vechtsporters lieten zich gelden, maar het belangrijkste was toch wel dat de wethouder van volksgezondheid Rabin Baldewsingh na al het sporten en het voorbeeld gegeven te hebben hoe gezond je kan leven zonder vet op de weegschaal ging staan en kijken hoeveel hij afgevallen was en  10 kilo is een mooi streven wat door de wethouder gehaald is en hij hoopt dat een goed voorbeeld doet volgen.