Cary wordt nachtburgemeester avond

De ‘Cary wordt nachtburgemeester avond’ of anders ‘De avond van de goede stemming’ vond plaats in het legendarische muziekcafé de Paap. Dit evenement geheel georganiseerd door Haagse nachtburgemeester kandidaat Cary van Rheenen. Een gezellige avond met livemuziek van onder andere: Projectje, Pat Smith, Ronnie Sober en One White Dog. Haagse Bertje deed stand-up comedie. Daarnaast was er aandacht voor jong talent: violiste Valentine trad solo op en saxofonist Jonathan speelde mee met de bleus van One White Dog.

Veel bekende gezichten die allemaal Cary een warm hart toedragen. Ook aanwezig was Pat Smith, de andere nachtburgemeester kandidaat. Leuk ook om te zien dat het allemaal heel gebroederlijk ging en er eigenlijk geen sprake is van rivaliteit.  Opvallend duidelijk was de hele avond zien dat Cary op vele punten een grote verbinder is. Erg communicatief en een graag gezien persoon. Cary van Rheenen heeft het dus absoluut in zich om Nachtburgemeester van Den Haag te worden. Twee jaar geleden was hij ook al de grote publieksfavoriet! Cary wil de taak 24/7 aannemen en de inwoners van Den Haag kennis laten maken met hun nacht. Tevens zal hij zelf ook veelvuldig zichtbaar zijn in het nachtleven als aanspreekpunt.

Cary van Rheenen is een markante persoonlijkheid en zeker geen onbekende in het Haagse Nachtleven. Hij zat in diverse bands zoals de Scandals en One White Dog. Maar velen kennen hem ook uit het theater als één van de Gebroeders de Gier. Daarnaast is Cary ook auteur en heeft hij zijn ‘Nachtmijmeringen’ uitgebracht in een mooi boek.  Vorig jaar was fotovaak.nl aanwezig op zijn boekpresentatie

Stem vandaag nog op: www.haagsenachtburgemeester.nl
Facebook Cary van Rheenen