Muziekfeest Brasserie Mondriaan

Muziekfeest Brasserie Mondriaan

Muziekfeest Brasserie MondriaanMuziekfeest Brasserie Mondriaan begon anderhalf jaar geleden als een bescheiden feestje met een 80 gasten, echter is het door de inspanning van vele personen uitgeroeid tot een volwaardig evenement waar afgelopen zaterdag 400 bezoekers bij aanwezig waren.

De organisatie van dit evenement wordt gedaan door Brasserie Mondriaan samen met  zanger en entertainer Rob van Reeuwijk. Behalve dat hij zelf ook optreed neemt hij ook de planning voor de overige artiesten en de opbouw voor zijn rekening. Aan alles kan je zien dat van Reeuwijk een perfectionist is, mede hierdoor is het tot in de puntjes verzorgd.

Ook de andere aanwezige artiesten zoals Manouk, Ron Bruijn, Claudia Moods en absolute topper Roma Weiss Mirando sr. (van o.a. Bloed, zweet en tranen) maakte alle verwachtingen meer dan waar. Stuk voor stuk geweldige stemmen en top entertainers. De dansvloer heeft bijna de hele avond vol gestaan en ook aan de tafeltjes gezellige gasten met een glimlach op hun gezicht. Een leuke toevoeging waren ook de Rock ’n Rolldansers en danseressen van dansschool Dance to the Sixties uit Zoetermeer, die een spetterende dansact gaven tijdens het optreden van Rob van Reeuwijk.

In de omgeving van Het Savornin Lohmanplein, zijn maar zelden evenementen van een dergelijke kwaliteit en omvang, terwijl hier toch duidelijk behoefte aan is. Voor veel personen waaronder ouderen en alleenstaanden is dit iets om naar uit te kijken, daarnaast is de muziekkeuze van de artiesten gevarieerd zodat ieder zich al snel op zijn gemak voelt.

Dance to the Sixties website
Brasserie / Galerie Mondriaan Facebook

Klik op een onderstaande foto voor de diashow