Opening van Masterclass, de expositie

Opening van Masterclass, de expositieGisteren was de Opening van Masterclass, de expositie een succes! Enthousiaste exposanten, de trotse docent Hans Willink en veel gezellige en geïnteresseerde bezoekers. Een paar jaar geleden had niemand zich kunnen voorstellen dat de passie voor fotografie van deze groep zou kunnen uitgroeien tot een eigen expositie.

Wij hadden door de 2 vorige exposities al ervaren hoe geweldig het is om je foto’s te kunnen exposeren op een locatie als Brasserie / Galerie Mondriaan. Maar het geeft zoveel voldoening dit te kunnen delen met fotografen van een gelijk niveau. De exposanten Alyssa van Heyst, Anke Rusch, Coby Wijkstra, Fay de Haas, Hans Simonis, Marijke Simon, Martin Simonis en Paula Simon, allen zo verschillend, maar samen zo sterk in deze expositie.

Tijdens de openingstoespraak van Hans Willink werd mij alle eer toegekend, echter wil ik deze toch delen met een team van mensen waardoor dit allemaal mogelijk werd. Op de eerste plaats natuurlijk mijn vader Hans Simonis, de initiatiefnemer van fotovaak.nl. Hij was op veel gebieden mijn rechterhand, kritische coach, hoofd facilitaire dienst, maar vooral een vriend. Natuurlijk Hans Willink voor zijn vertrouwen in mijn idee, zijn hulp en toespraak. Mijn zeer betrokken partner Mallory Meij, mijn steun en toeverlaat, daarnaast sterk op het administratieve en financiële vlak. Mikos Storimans en het team van Brasserie / Galerie Mondriaan, die ons alle ruimte geven om ons ding te doen. Dick Vrolijk van Happy Copy, voor zijn grote aandeel in de sponsoring van het drukwerk. Tjeerd Spoor van Radio West voor zijn interview in het programma Haagse Bluf. En mijn moeder voor het meedenken en inschenken van het welkomstdrankje en iedereen die op de één of andere manier heeft bijgedragen aan het succes van deze opening.

Met een select groepje hebben we genoten van een heerlijk diner bij Brasserie / Galerie Mondriaan, even napraten over de geslaagde dag. Mocht je de opening van Masterclass, de expositie gemist hebben, geen nood, de foto’s blijven in ieder geval een half jaar hangen. Maar let wel op, dit is sneller voorbij dan je denkt.

Persbericht Masterclass, de Expositie
Brasserie / Galerie Mondriaan
Happy Copy, Kopieër- & printservice

Klik op een onderstaande foto voor de diashow