Parkpop 2016 toch droog

Na een week van regen bleef het droog op Parkpop 2016 , maar het evenementen terrein kon maar net worden gebruikt na er met man en macht aan gewerkt te hebben om de evenementen Night at the Park en Parkpop door te laten gaan. Een groot compliment  voor het organiserende Ducos, wederom hebben ze laten zien dat Den Haag nog 16062663_Parkpop_2016steeds de nr. 1 popstad van Nederland is.

Voordat ik het evenementen terrein betrad had ik al tientallen handen geschut van bekende Hagenezen en natuurlijk collega fotografen. Als echte Hagenees  kan ik zeggen dat Parkpop behalve muziekfestival een plaats is geworden waar vrienden op allerlei gebied van kunst tot muziek elkaar ontmoeten. Maar ook een plaats voor ouders en kinderen, vriendengroepjes die verspreid zijn vanuit Den Haag over het hele land weer even van een gezellig en vooral vertrouwd samen zijn genieten. Tijdens Parkpop 2016 in het prachtige Zuiderpark werd er weer zoals ieder jaar een onvergetelijke dag van gemaakt.
16062604_Parkpop_2016

Samen met mijn zoon Martin startte we bij het Haags podium waar een aanrader van jong talent speelde , DR. Meraki  met Tommy, Huy, Pim, en Milan, een leuke muzikale band, met een bijzondere sound, die van jazz, soul, funk, en fusion een vloeiend geheel weten te maken. Deze als kersverse winnaar van de Road to Parkpop 2016 hebben dit met hun muziek laten horen.

Op weg terug naar de Jupiler stage kwam ons een hoop rook en gekrijs tegemoet de Kraaien traden op nu houd ik niet van hun muziek maar wel van de show er om heen, over show gesproken bij Eskorzo had ik moeite om mijn fototoestel stil te houden wat een ritme. Alle bands en artiesten waren weer geweldig. Al als ik onze René Bom bij de aankondiging moet geloven was de band John Coffey zo’n beetje aan het afbouwen, maar dat was niet aan de muziek te horen. Maar het mooiste van de dag was toch wel het optreden van Billy 16062695_Parkpop_2016Ocean, mijn held van Parkpop 2016 die een zeer goede show in het Zuiderpark weggaf. Ook de artiesten en bands die ik niet heb genoemd jullie waren geweldig. Ook het uitzinnige en vrolijke publiek bedankt en organisatie Ducos bedankt dat we er bij mochten zijn.

En alle andere (collega)fotografen: Martin Simonis Richard Kanters, Richard Mulder, Ron van Varik, Anneke Ruys, Peter van der Wal, Gera Nieland, Rob Schippers, Linda Bruggeman, John Henderson, Maudi, Thijs Tromp, Iwan de Brabander, Richard Canten, Jolanda van Wijhe en iedereen die ik vergeten ben…

Klik op een fotootje voor de diashow