Masterclass, het vervolg


De eerste editie van Masterclass, de Expositie was een groot succes. Vanaf vandaag 24 juni is ook Masterclass, het vervolg een feit. Bij deze kunnen we melden dat Masterclass, het vervolg de kleurrijkste en afwisselendste expositie in de geschiedenis van fotovaak.nl is geworden. Bij bij de eerste editie was iedereen nog wat aan het aftasten. Echter nu pieken de exposanten in onderwerkkeuze, uitvoering en kwaliteit.  

Ook de nieuwe eigenaar Rick Vink van Brasserie / Galerie Mondriaan is erg onder de indruk over de ‘voorvertoning’ aan hem. “Er zitten zeker foto’s bij die ik thuis zou willen ophangen” aldus de eerste reactie van Rick.

Altijd spannend als je als organisator besluit niet voor een thema te gaan of alles wel bij elkaar past in een restaurant. Het is ook een mix geworden van dieren, de natuur, zonsondergangen, weerspiegeling en industriële elementen. Door de variërende plaatsen van ophangen is het ondanks de variëteit toch een mooi geheel geworden. Ook het experiment om te exposeren behalve in lijsten op Acrylaat en Dibond geeft een mooie effect.

Deze keer is er geen openingsreceptie te houden, mede om potentiële bezoekers niet te verplichten op een specifieke dag te (moeten) komen. Zo kunnen geïnteresseerden op eigen gelegenheid dagelijks behalve op zondag de expositie Masterclass, het vervolg bezoeken. Dat deze in een gezellige brasserie gehouden wordt, geeft trouwens geen verplichtingen. Genieten van een hapje of een drankje is een aanrader, maar kom je alleen kijken dan is dat ook geen probleem.

De expositie vond plaats  van 24 juni t/m 19 november 2016

Meer over deze expositie Masterclass, het vervolg, klik hier

Eerdere expositie’s georganiseerd door fotovaak.nl:
Masterclass, de Expositie 20 juni 2015 – 21 juni 2016 
Toegankelijkheid 20 september 2014 – 19 juni 2015
Veelzijdigheid 10 Mei 2014 – 19 september 2014